top of page
Holy Bowly salmon

OVER ONS

De gezichten van Holy Bowly zijn Hayri en Cicely. Niet alleen zijn wij partners in deze business maar ook in het dagelijks leven delen wij al vele jaren lief en leed met elkaar.  

Hayri is een echte horecaman! Zijn passie is om mensen blij te maken met gezond en lekker eten. Deze echte Hagenees verruilde in 2011 zijn groen-gele stadje voor Zuid-Limburg waar de roots van Cicely liggen. Wonend en werkend in Maastricht viel het hen steeds vaker op dat er in (de binnenstad van) Maastricht weinig aanbod is wat betreft een verse, gezonde en snelle maaltijd.


“We vonden dat echt een gemis. We kenden de Poké Bowls uit het buitenland en andere grote steden in Nederland en vinden het zelf een heerlijk product waar je eindeloos mee kan variëren. Dit moesten we naar Maastricht brengen!”  En zo begon het verhaal van Holy Bowly...

Waar staan wij voor?
 

Een gezonde levensstijl, waar dan ook en wanneer dan ook, dat is waaraan wij willen bijdragen. Dus ook als je geen tijd hebt om te koken of als je je lunch vergeten bent, kun je bij Holy Bowly een gezonde maaltijd komen eten, afhalen of laten bezorgen.  Wij staan voor voedzaam, gezond en vers en dat zijn onze bowls dan ook: altijd VERS! Gegarandeerd!

Daarnaast willen we ons bedrijf zo ‘groen’ mogelijk runnen. Daarom zijn onze verpakkingen voor de bowls en het bestek volledig biologisch afbreekbaar (ze kunnen gewoon in de GFT bak). Onze ingrediënten komen van lokale leveranciers en zijn waar mogelijk biologisch. Nog een leuk weetje: onze zaak is voor 70% ingericht met gerecyclede materialen!

Holy Bowly owners
bottom of page